Inspiratie podcasts – gratis!

Ik heb een lijst gemaakt van alle podcasts die mij hebben geïnspireerd naar een Langzamer Leven.

Toen ik er doorheen zat en niet meer wist wat ik wilde en wat ik moest doen, toen heb ik de wereld van het podcasten ontdekt. Ongelooflijk hoe mij dat heeft geholpen! Ik werkte in de tuin, reed in de auto, fietste naar school, wandelde en allemaal met dopjes in mijn oren. Waar ik kon en kan luister ik graag naar een podcast. Het heeft me zoveel geleerd en het heeft me echt wakker geschud.

Ik luister ook geen radio meer. Ik luister liever naar iets wat mij echt iets brengt wat ik op dat moment wil weten of inspiratie uit haal.

Mensen in mijn omgeving vragen me dikwijls welke podcast ik dan luister en of ik wat door wil sturen. Dat doe ik graag en omdat ik je graag wat geef heb ik het makkelijk gemaakt voor. Via onderstaande link kom je op mijn persoonlijke lijst op Spotify waar al mijn favoriete podcast afleveringen op staan. Ik werk hem ook regelmatig bij. Hopelijk heb jij er ook wat aan. Veel luister plezier!

Liefhebber van podcasts

Als ik alleen ben luister ik graag een podcast. Ik gebruik daarvoor Spotify. Gewoon de gratis versie, want bij een podcast komt er geen reclame tussendoor.

Wil je weten welke podcasts mij hebben geïnspireerd om te doen wat ik nu doe? Ik heb een speciale Inspi podcast kanaal voor je gemaakt zodat jij ze ook kan luisteren. Succes!

Winkelwagen
Scroll naar top