Ik heb een lijst voor je gemaakt met al mijn favoriete podcast afleveringen.

Toen ik er doorheen zat en niet meer wist wat ik wilde en wat ik moest doen, toen heb ik de wereld van het podcasten ontdekt. Ongelooflijk hoe mij dat heeft geholpen! Ik werkte in de tuin, reed in de auto, fietste naar school, wandelde en allemaal met dopjes in mijn oren. Waar ik kon luisterde ik graag naar een podcast (en nog steeds). Het heeft me zoveel geleerd en het heeft me echt geholpen om bewuster te worden.

Ik luister ook helemaal geen radio meer. Het nieuws ervaar ik als een negatieve onderbreking en al dat gepraat tussen de liedjes door brengt mij ook niet veel. Ik kies nu bewust voor informatie die mij dient op dat moment.

Mensen in mijn omgeving vragen me dikwijls welke podcast ik dan luister en of ik wat door wil sturen. Om dat wat makkelijker te maken hou ik actief een lijst bij op Spotify van alle podcast die mij inspireren. Zo hoef jij dus niet te zoeken. Via onderstaande link kom je op mijn persoonlijke lijst waar al mijn favoriete podcast afleveringen op staan. Je kan hem toevoegen aan je bibliotheek. Veel luister plezier!

Liefhebber van podcasts

Ik luister dus graag naar een podcast. Ik gebruik daarvoor Spotify of Podbean.

Eerst luisterde ik met oortjes in, maar tegenwoorden heb ik een noise-cancelling koptelefoon van JBL. heel handig, want dan kan je zelfs tijdens het stofzuigen luisteren :-).

Winkelwagen
Scroll naar boven