Journal |
Vind je passie

In 3 stappen weet jij wat jouw passie is

Volg je passie en je pad

Wat levert dit product jou op?

Wie ben ik?

Mijn naam is Mijke de Bruijn. Een creatieve en eigenwijze ondernemer. Na een harde zet in mijn leven ben ik van koers gewijzigd. Ik heb een andere wending aan mijn leven weten te geven. Ik ben door een diep dal gegaan en heb mij gestort op mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit was levensveranderend voor mij. 

Het moeilijkste was echter om erachter te komen wat ik moest gaan doen. Hoe kon ik weer mijn geld gaan verdienen en wat vind ik leuk om te doen? Ik ben teruggegaan naar mijn basis: natuur, in vrijheid kunnen werken, creatief bezig zijn, pionieren en inspireren. Daaruit is Leef Langzamer geboren.

Ik ben nu veel beter in staat om mijn eigen pad te volgen, om te doen wat ik graag wil en dat maakt alles zoveel makkelijker en overzichtelijker. Ik wil jou ook dolgraag helpen om ook op jouw pad te vinden.

Wat vind je in het journal?

Je gaat 3 stappen doorlopen. Deze stappen staan 1 voor 1 beschreven inclusief uitleg. Je kan je antwoorden meteen invullen als je het uitprint. Binnen 1 tot 2 uur zijn staan jouw passie(s) concreet op papier. Je weet dan wat jouw diepste verlangen is en waar je je dus op kan gaan richten. Ook al denk je in eerste instantie dat je hier niet je geld mee kan verdienen. Weet dat het dit obstakels en overtuigingen zijn in je hoofd hebt. Maar laat je niet tegenhouden, laat het bezinken, bekijk het van alle kanten, praat erover met anderen en dan komt het vanzelf. Loslaten is de sleutel, maar je moet wel eerst weten welke richting je op moet.

Winkelwagen
Scroll naar boven