LEER LANGZAMER TE LEVEN

Online programma

leeflangzamer082.web

Dit programma is voor jou als je:

Wat levert dit programma jou op?

Wie ben ik?

Mijn naam is Mijke de Bruijn. Een creatieve en eigenwijze ondernemer. Na een harde zet in mijn leven ben ik van koers veranderd. Ik heb een andere wending aan mijn leven weten te geven. Ik ben door een diep dal gegaan en heb mij gestort op mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit was levensveranderend voor mij. 

Het moeilijkste was echter om erachter te komen wat ik moest gaan doen. Hoe kon ik weer mijn geld gaan verdienen en wat vind ik leuk om te doen? Ik ben teruggegaan naar mijn basis: natuur, in vrijheid kunnen werken, creatief bezig zijn, pionieren en inspireren. Daaruit is Leef Langzamer geboren.

Ik ben nu veel beter in staat om mijn eigen pad te volgen, om te doen wat ik graag wil en dat maakt alles zoveel makkelijker en overzichtelijker. Ik wil jou ook dolgraag helpen om ook op jouw pad te vinden.

Wat komt er aan bod in het programma?

Module 1

In deze module gaan we werken aan je bewustzijn, je geest. Je gaat je situatie herkennen én erkennen door vragen te beantwoorden. Hierdoor wordt je veel bewuster en door de opdrachten ga je inzien dat je vastloopt én dat er uitweg is.

Module 2

We zijn meer dan alleen een lichaam en een geest. Alles werkt samen, daarom ga je je in deze module richten op je lichaam. Je gaat een stemanalyse doen. Een enorm baanbrekende tool op het gebied van preventie. Door middel van een analyse van je stem krijg je inzicht in hoe het lichamelijk met je is, zodat je weet wat je kan doen om dit verbeteren. Deze tool is echt fantastisch, ik heb het zelf ook gedaan!

Module 3

In deze module leer je nieuw gedrag aan. Want zoals Tony Robins zegt: “als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je kreeg”. Je leert alles over je ego en wat je niet bent. En hoe je oude patronen kan doorbreken.

Module 4

In deze module gaan we aan de slag met hoe je dan het roer om kan gooien in het dagelijkse leven. Want wat je dan gaan doen als je niet meer gaan doen wat je nu of eerst deed? Ik snap die vraag maar al te goed en daarom heb ik een gave oefening voor je die je antwoord gaat geven!

Dus ben jij ook klaar met hoe het nu gaat in je leven en wil je het anders? Heb je het gevoel dat je vastzit, maar je hoopt dat het anders kan?

Start met dit programma en leer hoe. Want geloof me, het kan. Van dromen, naar durven naar doen. Nu is jouw moment!

Investering: 147,00 euro.

Winkelwagen
Scroll naar boven