LEER LANGZAMER TE LEVEN

Online programma

Ontdek je talent

Dit programma is voor jou als je:

Wat levert dit programma jou op?

Wie ben ik?

Mijn naam is Mijke de Bruijn. Een creatieve en eigenwijze ondernemer. Na een abrupte break tussen mij en mijn ex-compagnons heb ik mijn leven een andere wending weten te geven. Ik ben door een diep dal gegaan en door de inspiratie van andere ondernemers, mijn gezin, heel veel tuinieren en wandelen, podcasts, cursussen en boeken ben ik uit dat dal geklommen.

Het moeilijkste was om erachter te komen wat ik moest gaan doen. Hoe kon ik weer mijn geld gaan verdienen en wat vind ik leuk om te doen? Ik ben teruggegaan naar mijn basis: natuur, in vrijheid kunnen werken, creatief bezig, pionieren en inspireren. Daaruit is Leef Langzamer geboren.

Ik ben nu veel beter in staat om mijn eigen pad te volgen, om te doen wat ik graag wil en dat maakt alles zoveel makkelijker en overzichtelijker. Ik wil jou ook dolgraag helpen om ook op jouw pad te komen, om erachter te komen wat dat pad is en hoe je uit het dal kan klimmen.

Wat komt er aan bod in het programma?

Module 1

Je gaat je situatie herkennen en erkennen door vragen te beantwoorden en je gaat veel bewuster worden.

Module 2

Je gaat een stemanalyse doen. Een enorm baanbrekende tool op het gebied van preventie. Door middel van een analyse van je stem krijg je inzicht in hoe het lichamelijk met je is, zodat je ook weet wat je kan gaan doen om dit verbeteren. En zoals je weet kan een lichamelijke klacht een uiting zijn van iets geestelijks en andersom. Dus deze tool is echt fantastisch, ik heb het zelf ook gedaan!

Module 3

In deze module leer je nieuw gedrag aan. Want zoals Tony Robins zegt: “als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je kreeg”. Je leert alles over je ego en wat je niet bent. En hoe je oude gedrag kan veranderen.

Module 4

In deze module ga je uitzoeken wat jij leuk vindt, waar jouw passie ligt en waar je je op moet gaan richten om het roer om te gooien.

Dus ben jij ook klaar met hoe het nu gaat in je leven en wil je het anders? Heb je het gevoel dat je vastzit, maar je denkt dat het anders kan?

Start met dit programma en leer hoe je het anders kan doen.

Investering: 249 euro.

Winkelwagen
Scroll naar top