Inspiratie sessie

1 op 1 coaching

Ontdek je talent

Ik weet als geen ander hoe het voelt als je vastzit, je je niet goed voelt of geen idee hebt wat je verder moet. Maar ik weet ook dat je tot heel in staat bent, dat jij als daadkrachtige en enthousiaste vrouw, juist weer jouw pad en energie kan vinden. Dat jij jouw dromen uit kan laten komen, maar dat je net even dat laatste inzicht, dat laatste zetje van mij nodig hebt. Vanuit mijn ervaring. Volg mij maar, doe mij maar na, laat mij je leiden en ik zorg ervoor dat ik jouw drijfende kracht word zodat jij vooruit kan. 

Personal attention please

Wat levert coaching door mij jou op?

Wie ben ik?

Mijn naam is Mijke de Bruijn. Een creatieve en eigenwijze ondernemer. Na een harde zet in mijn leven ben ik van koers veranderd. Ik heb een andere wending aan mijn leven weten te geven. Ik ben door een diep dal gegaan en heb mij gestort op mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit was levensveranderend voor mij. 

Het moeilijkste was echter om erachter te komen wat ik moest gaan doen. Hoe kon ik weer mijn geld gaan verdienen en wat vind ik leuk om te doen? Ik ben teruggegaan naar mijn basis: natuur, in vrijheid kunnen werken, creatief bezig zijn, pionieren en inspireren. Daaruit is Leef Langzamer geboren.

Ik ben nu veel beter in staat om mijn eigen pad te volgen, om te doen wat ik graag wil en dat maakt alles zoveel makkelijker en overzichtelijker. Ik wil jou ook dolgraag helpen om ook op jouw pad te vinden.

Goed luisteren is een rode draad door mijn carrière. Ik hoor vaak dingen die een ander niet doorheeft en ik kan goed door de regels heen luisteren. Dat is een hele fijne eigenschap waar ik mij veel meer bewust van ben geworden door Leef Langzamer. Ik help jou graag om door het bos weer de bomen te zien, om tot actie te komen of juist tot rust en vooral om jou in te laten zien wat je allemaal kan en hoe uniek jij bent met jouw talenten. Het lijkt mij fantastisch om jou te mogen helpen!

Zodra je betaald hebt, neem ik binnen 24uur contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wat voor coachingsmogelijkheden bied ik jou

Online

We plannen 2 sessies online in zodat ik inzicht krijg in jouw vragen én we aan de slag gaan met jouw leven!

Wandelen

We plannen 1 wandelsessie in van ongeveer een dagdeel. Tijdens het lopen bespreken we waar jij tegenaan loopt en graag hulp bij wil. De wandelsessie zal in de omgeving Apeldoorn/Deventer/Zutphen zijn.

Investering: 250 euro

Winkelwagen
Scroll naar boven