Quantum Hypnose en Klankschalen
concert

30 juni 2029

maxresdefault

Klankschalenconcert

Quantum Hypnose

Heb je zin in een avond voor jezelf en in totale ontspanning?
De avond start met een prachtig klankschalenconcert. Je ligt in een prachtige yogastudio op een yogamatje met eventueel een dekentje over je heen. Laat je meevoeren door het geluid en de trillingen van de klankschalen onder begeleiding van Gerard Somers. Hierdoor ervaar je diepe ontspanning en kom je terecht in je onderbewuste.

Ik neem je mee op reis naar het Quantum veld. Ik begeleid je met mijn stem naar een diepe staat van ontspanning. Je ligt heerlijk op een yogamatje en onder begeleiding van klankschalen en mijn stem maak je een sprong naar het Quantum Veld waar jij jouw Toekomstige Zelf zal ontmoeten. Jouw intentie voor deze beleving is heel belangrijk. Bedenk vooraf welke intentie/vraag jij hebt.

Start: 19.30uur

Einde: omstreeks 22.00uur

Locatie: Trefpunt Gorssel, Yogastudio Yoin

Bijdrage: 25 euro

Wie ben ik?

Mijn naam is Mijke de Bruijn. Een creatieve en eigenwijze ondernemer. Na een harde zet in mijn leven ben ik van koers veranderd. Ik heb een andere wending aan mijn leven weten te geven. Ik ben door een diep dal gegaan en heb mij gestort op mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit was levensveranderend voor mij. 

Het moeilijkste was echter om erachter te komen wat ik moest gaan doen. Hoe kon ik weer mijn geld gaan verdienen en wat vind ik leuk om te doen? Ik ben teruggegaan naar mijn basis: natuur, in vrijheid kunnen werken, creatief bezig zijn, pionieren en inspireren. Daaruit is Leef Langzamer geboren.

Ik ben nu veel beter in staat om mijn eigen pad te volgen, om te doen wat ik graag wil en dat maakt alles zoveel makkelijker en overzichtelijker. Ik wil jou ook dolgraag helpen om ook op jouw pad te vinden.

Winkelwagen
Scroll naar boven