VAN GEDOE NAAR GELUK

Online programma

leeflangzamer208.web

Ik kwam er steeds vaker achter dat ik zei ‘wat een gedoe’. Het kostte me ook steeds meer moeite en energie om te voldoen aan alle verzoeken, moet-dingen, volle agenda’s en ga zo maar door. Je doet vaak dingen omdat je denkt dat het zo hoort, want iedereen doet dat toch? We zitten allemaal vast in de ratrace. Maar het kan anders. Ik heb het bewezen door eruit te stappen. Ik denk nu anders, doe anders en reageer anders. Uiteindelijk is het een proces en door dit programma te volgen leer jij hoe jij ook van gedoe naar geluk kan gaan.

Dit programma kan je in je eigen tempo doorlopen. Het bestaat uit 9 modules. Elke module heeft paragrafen. Je kan bijvoorbeeld een paragraaf per dag doen. Dat is prima tussendoor te doen, aan het begin van je dag, tijdens je pauze(s) of ‘s avonds. Afhankelijk van hoe snel jij leest/leert duurt een paragraaf een half uur tot een uur.

Dit programma is voor jou als je:

Ik hoop dat jij jezelf ook een ander leven gunt. Een rustiger leven. In je hoofd, je lijf en in je dagelijkse leven. Tijd voor jezelf, de mensen om je heen en voor de dingen die je plezier geven. Niet meer snel, snel, snel, omdat het moet. Maar zoveel mogelijk op jouw tempo. Zonder dat je inlevert op welk vlak dan ook. 

 

Wat kan je verwachten?

Wie ben ik?

Mijn naam is Mijke de Bruijn. Een creatieve en eigenwijze ondernemer. Na een harde zet in mijn leven ben ik van koers veranderd. Ik heb een andere wending aan mijn leven weten te geven. Ik ben door een diep dal gegaan en heb mij gestort op mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit was levensveranderend voor mij. 

Het moeilijkste was echter om erachter te komen wat ik moest gaan doen. Hoe kon ik weer mijn geld gaan verdienen en wat vind ik leuk om te doen? Ik ben teruggegaan naar mijn basis: natuur, in vrijheid kunnen werken, creatief bezig zijn, pionieren en inspireren. Daaruit is Leef Langzamer geboren.

Ik ben nu veel beter in staat om mijn eigen pad te volgen, om te doen wat ik graag wil en dat maakt alles zoveel makkelijker en overzichtelijker. Ik wil jou ook dolgraag helpen om ook op jouw pad te vinden.

Hoe is dit programma tot stand gekomen?

Alles wat ik schrijf is vanuit mijn eigen inzichten en ervaringen. Toen ik mijn dieptepunt bereikt had ben ik mij gaan richten op persoonlijke ontwikkeling. Ik heb heel veel gedaan om me maar beter te gaan voelen. Dat was mijn houvast. Daarnaast zet ik mijn studie verpleegkunde in, podcasts, boeken en mijn werkervaring. 

Ik hoop dat je veel aan mijn kennis en ervaring zal hebben en dat je weer echt kan gaan leven zoals je wilt en waar je voor gemaakt bent. En ik ben heel graag jouw gids daarbij :-).

Investering: 97,00 euro.

Winkelwagen
Scroll naar boven