Zomerjournal

Journal met vragen om te reflecteren in de zomermaanden.

Handig!: je kan hem meteen downloaden, printen en meenemen in je koffer!

Prijs: 10 euro

Afbeelding van WhatsApp op 2023-07-06 om 22.54.05

Ja, een zomereditie!

Een mooi moment voor jou om je bewust te worden van wat je wil in de zomer. Momentjes voor jezelf tijdens het invullen. Waar word je blij van in de zomer? Welke herinneringen heb je aan de zomer? Wat voor uitdaging wil je graag aangaan? Welke avonturen wil jij beleven deze zomer? Mooie vragen, een quiz, affirmaties en nog veel meer in deze zomerjournal. En natuurlijk kan je deze inzichten allemaal gebruiken in je dagelijkse leven. Wie weet gooi jij het roer (ook) wel om!

Deze journal is voor jou:

pink, gifts, boxes-553149.jpg       Ook leuk als cadeautje

Wie ben ik?

Mijn naam is Mijke de Bruijn. Een creatieve en eigenwijze ondernemer. Na een harde zet in mijn leven ben ik van koers veranderd. Ik heb een andere wending aan mijn leven weten te geven. Ik ben door een diep dal gegaan en heb mij gestort op mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit was levensveranderend voor mij. 

Het moeilijkste was echter om erachter te komen wat ik moest gaan doen. Hoe kon ik weer mijn geld gaan verdienen en wat vind ik leuk om te doen? Ik ben teruggegaan naar mijn basis: natuur, in vrijheid kunnen werken, creatief bezig zijn, pionieren en inspireren. Daaruit is Leef Langzamer geboren.

Ik ben nu veel beter in staat om mijn eigen pad te volgen, om te doen wat ik graag wil en dat maakt alles zoveel makkelijker en overzichtelijker. Ik wil jou ook dolgraag helpen om ook op jouw pad te vinden.

Winkelwagen
Scroll naar boven